Η CAR SYSTEM JAPAN S.A. ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

40 ΕΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η εταιρεία Car System Japan S.A. ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Οι αρχικές της εγκαταστάσεις βρίσκονταν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Νέου Κόσμου σε έναν μικρό αλλά επαρκή χώρο για τις ανάγκες εκείνης της εποχής, όπου η ποικιλία των αυτοκινήτων και συνεπώς η γκάμα των προϊόντων ανταλλακτικών ήταν πολύ πιο περιορισμένη.
Ανέκαθεν στηριζόταν στην εισαγωγική δραστηριότητα με στόχο τις χονδρικές πωλήσεις. Οι πρώτες συνεργασίες ήταν με ελάχιστους οίκους στην Ιαπωνία.
Με την πάροδο των χρόνων, επιτυγχάνοντας πρωτίστως να ισχυροποιήσει τη δυναμικότητά της στο χώρο και ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, δε μπορούσε παρά να επεκτείνει τις συνεργασίες της με το εξωτερικό και να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της.
Από το 2020 μεταφέρθηκε σε νέες μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, έχοντας πλέον ως έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής.
Με ισχυρές και μακροχρόνιες πλέον συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια και τα πιο κορυφαία και αξιόπιστα brand της Ιαπωνίας αλλά και της Κορέας, καλύπτει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των αναγκών σε μηχανολογικό aftermarket σε όλη την Ελλάδα.

Εξερευνήστε τις εγκαταστάσεις μας

ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ